maandag 20 februari 2012

ons restaurant



Ja, we noemden het underground en dat blijft het natuurlijk vanwege ons strenge deurbeleid, de topgeheime lokatie en de mysterieuze toestanden....Maar na die eindeloze publicatie in Jamie Magazine zijn we nu wel een beetje "uit de kast"
Desalniettemin lijken onze avondjes alleen maar leuker te worden.
We hebben de gastenlijst ietwat beperkt, en we bereiden eten voor dat zichzelf verder afkookt terwijl wij met een glaasje bij onze gasten gaan zitten. Zo kunnen we weer genieten van het koken, zeker na afgelopen week.
Mijn charmante collega mevrouw Sterk kookt zich na haar Parool publicatie terecht de ballen uit haar broek.
En ondergetekende zit ook niet bepaald stil.
Maar we hebben giegelend als schoolmeisjes ons kookatelier weer omgetoverd tot intieme dinerzaal en we serveerden de volgende fijne toestanden:



Eerst aten we crostini met eend & geconfijte ui en blini's met makreel.
Toen antipasti:
venkelolijfjes, gedroogde worstjes & gegrilde groenten met salsa verde.
Toen pasta met schelpdiertjes: vongole & gillette
Toen langzaam gegaard lam, gevuld met knof & ansjovis met salade van gele biet met granaatappel & cavallo nero in gepofte knoflookolie.
Toe: panna cotta met in limoncello gemarineerd citrusfruit!

We hadden geweldige gasten, om 1 uur 's nachts zat iedereen nog steeds aan tafel! En onze prijswinnares uit België en haar minstens zo charmante zuster waren zo leuk en blij verrast.
Check haar site: njamelicious.be
We hadden ze om 3 uur 's nachts wellicht niet meer mee naar club 8 moeten slepen waar allerlei 16 jarigen naar takkenmuziek luisterden. Maar hopelijk zijn ze dat deel inmiddels vergeten.

2 opmerkingen:

  1. we gaan club 8 niet vergeten en we vonden het gewoonweg super dat jullie na een dag koken ons zo nog meegenomen hebben om te gaan dansen! Dankjewel voor zo een hartelijke ontvangst, heerlijke avond in superleuk gezelschap :) Iris en Els

    BeantwoordenVerwijderen