zondag 20 december 2015

Winter BBQ


Gisteren verzorgden we een BBQ- diner aan zee.

We blakerden prei en serveerde die met een romesco saus op basis van amandel, tomaat & rode peper
Er was een bulgur salade met gegrilde pompoen & sinaasappel
2 soorten cole-slaw:
1 x rode kool, peen & peterselie met een sinaasappel-gember vinaigrette
1 x appel-venkel & spitskool met een citroen-komijn-yoghurt-mayonaise
Verschillende broden met gepofte knoflook-citroen boter

We grilden Aziatisch gemarineerd buikspek en serveerde dat op gestoomde broodjes met hoisin saus en huisgemaakt zoet-zuur
Er waren sticky spare-ribs, allebei van Beemster landvarken.

We verpakten wilde zeebaarzen met verse kruiden & citroen in een zoutdeeg met venkelzaad. Die stoomden zo gaar. Superlekker.
Daarbij hadden we salsa verde.
Er waren mosselen gegaard in cider, bleekselderij & knoflook
Naturel gegrilde zeebaarzen met een hazelnotenboter.

En kalfsworstjes, chorizo worstjes, Toulouse worstjes, venkel- & naturel braadworstjes van Slagerij de wit. Met een frisse mierikswortelsaus.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten