Een bijzondere catering, een feestje om de nazomer te vieren. Eigenlijk de herfst maar toen spuugden de natuurgoden nog een paar weken warmte uit. Matte gaf een feestje.
Fijne drankjes, een goede jazz band & hapjes van Madame Charlotte
Delen, herfsttinten en verrassing waren het verzoek..
We maakten groentenchips van donkerpaars tot wit. Van truffelaardappel, paarse oerpeen, pompoen, wortels, pastinaken & knolselderij
We vulden frietzakken met rode lof blaadjes, zelfgebakken grissini, paarse peen gemarineerd in sinaasappel, gegrilde aubergine & Libanees platbrood met gepofte knoflook-yoghurtdip
'Meal on a sandwich", dat was de wens van de gastheer. Dus smeerden we herfstkleurige tramezzini.
1 met doperwten-munt & geit
1 met paddestoelen & peterselie
1 met kip-dragon salade
1 met geroosterde pompoenen humus
1 met bietjes & sinaasappel
Chocoladebrownies met bladgoud, geserveerd op leistenen plankjes
En dan ook nog dit uitzicht, zeer geslaagd feest!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten