zondag 1 mei 2016

Chez De Duikelaar

Joehoe!!
Het allerleukste havenrestaurantje van Amsterdam is vanaf aanstaande zaterdag IEDER weekend, ja je leest het goed IEDER weekend open.
We zitten aan de Amsterdamse Sloterplas 
in de haven van zeilschool De Duikelaar.

We hebben afgelopen weekend ons terras uitgestald.
We zijn er klaar voor.
Dus wees welkom!
Voor een laat ontbijt, taart & koffie, lunch, eindeloos (onze huisgemaakte ijs)thee drinken of een borrel.
We mixen graag onze favoriete 'cocktail du jour' voor je.
We bakken taarten, snijden frieten van de lekkerste aardappels, kopen lekker brood en maken iedere week andere hapjes klaar. 
Ook om mee te nemen!
Zeg het voort, zeg het voort!
We zijn er zaterdags van 10.00-17.00 uur &
zondags van 12.00-17.00 uur
Als het mooi weer is en het terras zit nog lekker vol dan blijven we met plezier nog iets langer open.
En als jullie op vrijdag ook willen komen breiden we onze openingstijden steeds verder uit. Tot de zomervakantie waarin we altijd al iedere dag open zijn.

Wil je met een groepje copieus komen lunchen, high tea'en of pannenkoeken eten & cider drinken. Meld dat dan even aan onze hofmeester Charlotte. Op Charlotte@deduikelaar.nl Dan bereiden we speciaal iets voor.
Naast onze vaste openingstijden is onze lokatie te huur voor allerlei evenementen. Brainstormen, trouwen, vergaderen, een klein festival, een groots feest, 7-gangen diner aan het water of een yogasessie. Ook kun je een BBQ workshop boeken, van de 'koningin van de barbecue' zoals Mme Charlotte sinds het winnen van die supercoole Gourmand Award voor beste BBQ kookboek van de wereld ook wel genoemd wordt.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten