Middenin de kerst-kook-marathon. Gisteren serveerde ik samen met mijn lieftallige personeel dit menu
aan een mannetje of 100!
entrée (delen we rond)
Crostini met
makreelrillette
Crostini met
paddestoelentopping
Witlofblaadje gevuld
met waldorfsalade; appel, bleekselderij & walnoten
Klein glaasje
romige knolselderij soep met gepofte knoflook
hoofd:
Geroosterde
parelhoenboutjes met sinaasappel-dadelsalsa
of
Witvis met
hazelnootboter & gebakken paddestoelen uit de oven
of
Gegrilde
aubergine met labne & sumak
Bijgerechten:
Aardappelgratin
van zoete aardappel met salie-room
Salade van rode
kool met geroosterde pompoen, pastinaak , bladpeterselie en granaatappel
Worteltjes
geroosterd met sinaasappel
Spruitjes met
salieboter
toe:
Merenque met citroenroom & rood fruit
Goudgele
stoofpeertjes met witte wijn, steranijs & saffraan
geserveerd
met vanilleroom & chocolade.
Kerstchocolade
Geen opmerkingen:
Een reactie posten