woensdag 17 december 2014

Cooking up a storm


Middenin de kerst-kook-marathon. Gisteren serveerde ik samen met mijn lieftallige personeel dit menu
aan een mannetje of 100!

entrée (delen we rond)
Crostini met makreelrillette
Crostini met paddestoelentopping
Witlofblaadje gevuld met waldorfsalade; appel, bleekselderij & walnoten
Klein glaasje romige knolselderij soep met gepofte knoflook

hoofd:
Geroosterde parelhoenboutjes met sinaasappel-dadelsalsa
of
Witvis met hazelnootboter & gebakken paddestoelen uit de oven
of
Gegrilde aubergine met labne & sumak

Bijgerechten:
Aardappelgratin van zoete aardappel met salie-room
Salade van rode kool met geroosterde pompoen, pastinaak , bladpeterselie en granaatappel
Worteltjes geroosterd met sinaasappel
Spruitjes met salieboter

toe:
Merenque met citroenroom & rood fruit
Goudgele stoofpeertjes met witte wijn, steranijs & saffraan
 geserveerd met vanilleroom & chocolade.

Kerstchocolade



Geen opmerkingen:

Een reactie posten