vrijdag 11 maart 2011

best practice



Er werd een boek gelanceerd door het Virtueel Platform
plek: de voormalige C&A kantine.
boek: Best Practice

Enorm gebouw "on top of the world" centrum Amsterdam.

We dachten mee over de aankleding,
coördineerden alle verhuurspullen
Garneerde die met paarse kussentjes
& brachten drankjes & happen



Er was rode & witte wijn, Vedett bier, saptappen met vlierbessen-appel, aardbei-appel & appelsap
en elegante waterbubbels: Marie-Henriëtte.



Op tafel stonden kleine groententuintjes van radijs, bospeen, komkommer en kleine tomaatjes
Er waren zelfgebakken broodstengels met sesam, zeezout of geitenkaas
Mme Charlotte's fameuze frisse humus & een geroosterde groentendip met Turkse yoghurt.

Onvergetelijke groententaartjes met gele peen, aardpeer & pastinaak
Tabouleh met geroosterde pompoen
Lamsspiesjes met komijn & citroen
Verse kruidencakejes met ricotta en geitenkaas

Geen opmerkingen:

Een reactie posten