Er waren prachtige zwevende bloemen van flinterdun papier in allerlei tinten paars.
Die mooie foto van Sen Benjamins hing te pronken in de grootse eetkeuken.
Er stonden stillevens van kazen, druiven, geconfijte bietjes, groentendips, knapperig brood & cruditée.
Ik hees ons voltallige team in Madame Charlotte schorten en we waren er klaar voor.
We ontvingen de ca 70 gasten met een Madame Charlotte cocktail &
een welvende stroom van happen:
Crostini's met makreelrilette, paddestoelen of gegrilde groenten.
Een glaasje zacht romige wortelsoep.
Mini pissaladières en pizza'tjes.
Een stukje gegrild Beemster landvarken met paddestoelen-massala saus & gegrilde groenten
Mascarpone-vanille mousse met bramen en bosbessen.
Weer crostini's
Kipspiesjes met sinaasappel-abrikozen dip
En lauw-warme courgette cakejes met Parmesan.
We hebben een nog bruisend feest met genoeg restjes gelaten voor de late-night snack. Het was goed...
Geen opmerkingen:
Een reactie posten