maar je kwam de perfecte jurk tegen....
Had een financiële meevaller en dacht beter nu dan nooit.
Dus op tweede paasdag schonken we échte champagne.
Daarbij serveerden we lemon-merenque taart, chocoladetaart of vanille yoghurt cake met veel bloemen en fruit.
Daarna bleven we champagne schenken, maar ook onze witte en rode huiswijnen.
Zelfgemaakte ijsthee & gember-citroen limonade.
Koude biertjes, cola en water met en zonder bubbels.
Als warme hapjes onze zelfgemaakte falaffel en bitterballen met cidermosterd.
Er waren groententuintjes met dip, nootjes, zoutjes & olijven.
Kaasplankjes en pâte met geconfijte ui en lekker brood.
We dekten een lange feesttafel met bloemen en ons mooiste servies voor het 4- gangen diner:
Eerst een tafel vol met lekkere dips, zelfgebakken kruiden focaccia, artisjokken, makreelrillette, radijzen als robijnen...
Vervolgens serveerden we een gevogeltebouillon met courgette reepjes en verse kervel.
Er was als hoofdgerecht:
- gevuld lam met pistachnootjes en veel groene kruiden.
- pittige kip op zijn Portugees.
- ratatouille
- gegrilde groenten mét extra groene asperges.
- spinaziesalade
& met rozemarijn en knoflook geroosterde krieltjes.
Toe een groots dessert van ijzige soesjes, brownie, vers fruit, bloemen en munt.
Met een kopje koffie of thee.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten