We serveerden een arabisch feestmaal chez de Duikelaar voor 100 gasten:
Er was wijn, bier, ijsthee van rooibos & sinaasappel, gember-citroen limonade en water met frisse munt.
We begonnen met een buffet met arabische broden, daarbij grote schalen
- Labne met sumak & peterselie
- humus
- geroosterde pompoendip met feta
Er waren peentjes, radijzen & tomaatjes met een frisse yoghurtdip.
olijven, noten & zoutjes
Er waten honderden dolma's, Ottolenghi's preikoekjes
pistache köfte op een stokje en verse falaffel van tuinbonen & kikkererwten
We hadden een Kisir; fijne bulgur met paprika en tomatenpasta, veel verse kruiden, zoete tomaatjes & frisse komkommer
Bulgur salade met geroosterde pompoenen, knolrapen en oerpenen
Salade van Kalette; die bloemige spruitjes, aubergine & paarse penen
Tahine met lamsvlees & abrikozen
Tahine met zoete ui, saffraan, aardappel & artisjok
Als laatste gefrituurde deegrolletjes gevuld met feta, honing & munt.
En het was allemaal heerlijk!
BeantwoordenVerwijderen