Afgelopen weekend serveerden we dit walking diner op een mooie lokatie in Amsterdam Zuid,
een Aziatisch getint 7 gangen diner, in kleine porties.
We begonnen met sushi bij de eerste borrel.
Met makreel, wasabi mayonaise & rettich pickles, gegarneerd met purperen shiso blaadjes of met pittige verse tonijn
Er waren zelfgemaakte wontons met een kruidige kip-spek vulling of
met een paddestoelen vulling,
geserveerd met hoisinsaus en gemarineerde rode ui.
Dan een Thais vissoepje met een gegrilde grote garnaal
Een salade van aubergine met gember & soja, duinvoetjes (paddestoelen), oesterzwammen, waterkers, sesamzaadjes
en op de huid gebakken zeebaars, afgelakt met miso pasta.
Toen een salade van rode quinoa, verse sojaboontjes en wortel
met een sesam-sinaasappel-soja dressing.
Geserveerd met plakjes eendenborst.
Toen sinaasappel-rum cakejes met rood fruit en eetbare bloemen.
En ten slotte deze prachtige chocolaatjes met pistache nootjes en korenbloemblaadjes,
Geen opmerkingen:
Een reactie posten