zondag 12 juni 2016

Aziatisch diner-de-luxe


Afgelopen weekend serveerden we dit walking diner op een mooie lokatie in Amsterdam Zuid, 
een Aziatisch getint 7 gangen diner, in kleine porties.


We begonnen met sushi bij de eerste borrel.
Met makreel, wasabi mayonaise & rettich pickles, gegarneerd met purperen shiso blaadjes of met pittige verse tonijn


Er waren zelfgemaakte wontons met een kruidige kip-spek vulling of
met een paddestoelen vulling, 
geserveerd met hoisinsaus en gemarineerde rode ui.


Dan een Thais vissoepje met een gegrilde grote garnaal


Een salade van aubergine met gember & soja, duinvoetjes (paddestoelen), oesterzwammen, waterkers, sesamzaadjes 
en op de huid gebakken zeebaars, afgelakt met miso pasta.


Toen een salade van rode quinoa, verse sojaboontjes en wortel 
met een sesam-sinaasappel-soja dressing. 
Geserveerd met plakjes eendenborst.


Toen sinaasappel-rum cakejes met rood fruit en eetbare bloemen.


En ten slotte deze prachtige chocolaatjes met pistache nootjes en korenbloemblaadjes,






Geen opmerkingen:

Een reactie posten