en ze bij een van mijn favoriete restaurants aan zee een geweldigeArgentijnse barbecue hebben gebouwd was het een geweldig goed idee om een pop-up barbecue restaurantje op het strand te openen.
Iets met veel vis.
We grilden alles op dit houtskool verslindende monster:
Vooraf
gegrilde groenten met romesco saus,
gamba's met aïoli,
scheermesje met knoflook-peterselie dressing,
pittige salade met gegrilde inkvis wat slablaadjes en
lekker brood met grassige olijfolie
Als hoofdgerecht
een hele Dorade of zeebaars van de gril met salsa verde,
gepofte zoete aardappel met yoghurt, bousui en groene tabasco,
gegrilde verde ananas met rode peper
en een sinaasappel-couscous salade met veel verse kruiden
Toe citroentaart; een echt Franse 'tarte au citron' , ik heb eindelijk het perfecte recept gevonden.
Of watermeloenijs met een strawberry margarita saus.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten