zondag 25 augustus 2013

stijlvol 70


Op een rustieke lokatie middenin het land gaf een 70 jarige haar partijtje.
Lunch met zeevruchten was de wens, en wellicht iets voor hen die er niet zo van hielden..

Dus begonnen we met oesters & champagne. Fine de Clair, Zeeuwse creuses en iets dat ze zomer oesters noemen. Met versgemalen peper & citroen.
Toen blini's met makreelrillette,
witlofblaadjes met lamsoor, beurre blanc en kort gebakken coquille
met als niet vis optie een witlofblaadje met waldorfsalade

Crostini's van maisbrood met kalfsrollade, tonijnmayonaise & kappertjes
met waterkers-amandel pesto & gegrilde courgette
Crostini's van zuurdesembrood met huisgemaakte humus en arabische caponata
met Collonata spek en blaadjes rode sla

Vervolgens een bordje pasta vongole of citroen-room pasta met Parmesan

Kaas; een rauwmelkse Pierre-Robert, Camembert met calvados, een lekker stinkerig abdijkaasje en oude brokkelkaas. Geserveerd met noten-vijgenbrood en druiven

Toe espressogranita met lobbige room.

Alles voor zo'n 40 gasten.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten