zaterdag 11 mei 2013

Huwelijkslunch

Huwelijksmenu voor 75 gasten:

We begonnen het feest met bruidstaart en prosecco..
Romige yoghurttaart en frisse karnemelkcake met mascarpone-vanille-citroen topping
 rijkelijk bedekt met eetbare bloemen, aardbeien & frambozen



Daarna werd aan lange tafels de volgende lunch geserveerd:
Zelfgebakken focaccia & bruin breekbrood van Carl Siegert met de volgende dips:
humus à la Arabia
doperwten-feta dip met munt &
geroosterde paprikadip

Italiaanse vleeswaren; bresaola, venkelsalami & Parmaham met taggiasche olijfjes

buffelmozarella met gegrilde paprika & bladpeterselie

groentenkoekjes;
preikoekjes à la Ottolenghi
zoete aardappelkoekjes met lenteui
saffraan-aardappelkoekjes met gepofte knoflook
met een yoghurt-korianderdip

salade van met sinaasappel geroosterde bospeentjes, chiliolie, 
linzen, feta & verse kervel
gegrilde asperges & courgette op rode sla met viooltjes

kaasplankje met huisgemaakte chutney van rode ui & vijgen
en notenbrood van Carl Siegert

brownies, slagroomsoesjes & cantuccini toe

We schonken een witte Grès de soulange en een rode Merlot, ijskoude flesjes Peroni bier, een elegant bubbelwatertje en citroen-gember-limonade

Meer foto's van feest volgen,
decoraties staan beschreven in een eerder blog!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten