De dames van Mood for Magazines geven de beste feesten!! Vandaag toverden ze een boerenstal met vee om tot een 1001 nacht sprookje. Ik kookte voor 60 gasten een arabisch feestmaal:
Ontvangst met kruidige warme chocomelk met kaneel & chili
Eerst noten, gedroogde babyvijgjes en zwarte olijfjes.
Spinaziekoekjes met limoenboter & prei koekjes met yoghurt- kruidendip à la Ottolenghi, gegrilde aubergines, pompoenhumus en köfte balletjes in pittige tomatensaus
Daarbij 4 soorten brood; plat Libanees, summit, lavaš & pide
Als hoofdgerecht zachte lamstahine met tomaat, abrikoos & sinaasappel
Groententahine met ui, venkelzaad, geroosterde aardappel & aardpeer, saffraan, artisjokharten & erwtjes
Salade van waterkers met geroosterde pastinaak & pompoen en granaatappelpitten
Zoete honing compôte van rode ui & kweepeer.
Toe sticky toffee cake, brownies met pecannoten & gedroogde cranberry en kokos-karamel koek met chocolade
We schonken muntthee, sinaasappel-gember limonade, fruitige Rioja en een licht zilte Grès de Soulange
Geen opmerkingen:
Een reactie posten