zondag 19 juni 2011

diner voor 50 p.@mokumaanzee

Ze werden samen 100.
Bovendien resideren ze al praktisch naast de haven.
Dat feestje kwam er zowiezo en omdat Madame Charlotte vanaf de 18e de keuken aldaar overnam was er geen beter gelegenheidshuwelijk.

We legden geruitte kleedjes op de tafels, dekten met ons mooiste verzamelde servies.
Schonken een glaasje roze bubbels en vulden de tafels met lekkers:

Er wasbreekbrood van Carl Siegert met zoute boter
makreelrillette, dé humus en paprika-feta dip
Italiaanse vleeswaren met dragon olijfjes
Ruccolla met Parmesan
Warme worstjes met tomaat uit de oven

Als hoofdgerecht was er kip in salie-roomsaus
Zarzuela; visschotel met vissen, garnalen & hangcultuur mossellen in een saus met gepofte knoflook, tomaat & paprika
Zelfgesneden luie wijvenfrieten met tartaarsaus
Geroosterde groenten uit de oven; groene asperge, courgette, gele tomaatjes

En een bijna zomers zoet buffet:
Chocolade-massalataart
Yoghurt taart met cantuccini bodem
Mascarpone-citroenmousse
& Rood fruit salade; watermeloen, framboos & aardbei


Geen opmerkingen:

Een reactie posten