Bovendien resideren ze al praktisch naast de haven.
Dat feestje kwam er zowiezo en omdat Madame Charlotte vanaf de 18e de keuken aldaar overnam was er geen beter gelegenheidshuwelijk.
We legden geruitte kleedjes op de tafels, dekten met ons mooiste verzamelde servies.
Schonken een glaasje roze bubbels en vulden de tafels met lekkers:
Er wasbreekbrood van Carl Siegert met zoute boter
makreelrillette, dé humus en paprika-feta dip
Italiaanse vleeswaren met dragon olijfjes
Ruccolla met Parmesan
Warme worstjes met tomaat uit de oven
Als hoofdgerecht was er kip in salie-roomsaus
Zarzuela; visschotel met vissen, garnalen & hangcultuur mossellen in een saus met gepofte knoflook, tomaat & paprika
Zelfgesneden luie wijvenfrieten met tartaarsaus
Geroosterde groenten uit de oven; groene asperge, courgette, gele tomaatjes
En een bijna zomers zoet buffet:
Chocolade-massalataart
Yoghurt taart met cantuccini bodem
Mascarpone-citroenmousse
& Rood fruit salade; watermeloen, framboos & aardbei
Geen opmerkingen:
Een reactie posten