Dan bel je Madame Charlotte,
ze komt met armen vol pioenrozen, geborduurde tafelkleden & 2 lieftallig assistentes in paars geruitte schortjes.
We ontvangen de gasten met een glaasje bubbels met vlierbloesemsiroop,
daarbij een polenta cakeje met groene kruiden & zachte geitenkaas:
We installeren feestbuffetten met druiven, kazen, zelfgemaakte rode uienconfit
cruditée, humus, yoghurtdip, Libanees platbrood & breekbrood van Carl Siegert
We zetten witte wijn, elegant bubbelwater & Vedett bier koud
Laten de Rioja ademen en tappen appel & appel-vlierbessensap
Vullen karaffen met water, munt & limoen
We serveren:
Een glaasje koude komkommersoep met yoghurt & dragon
+ een crostini met makreel-rillette
Houten puntzakjes aardappelsalade van krieltjes met komkommer & lenteui
Bakjes coucoussalade met yoghurtdip & lamsspiesjes
En als dessert een rabarber-frambozen crumble met clotted cream & viooltjes
Geen opmerkingen:
Een reactie posten