Ook een beetje ter ere van de bloeiende vlieren in de tuin van het kookatelier.
Er was een cocktail " Azian delight" die bestond uit versgemaakte vlierbloesemsiroop, verse batch van 2011, met een scheutje saké & een scheutje zubrovka vodka, limoen, wat muntblaadjes & veel gecrushed ijs
Knapperige tempura van vlierbloesems, kleine inktvisjes, zachte vis, groene boontjes, rode ui, courgette & champignons
Op grote schalen met bananenblad & onze eigengemaakte chilisaus.
recept op charlottephilippine@blogspot.com
Toen een zacht Thais garnalensoepje
Koreaanse taco's
Van zelfgebakken zachte maistortilla's
Eendenborst, kip & short-rib naar keuze
Heerlijke soja-limoen-sesamdressing
radijs, lenteui, koriander, veldsla, tomaat & komkommer
En toe Key-lime pie met luchtige ongezoete slagroom
Geen opmerkingen:
Een reactie posten