zaterdag 21 mei 2011

Azian Confusion

Een diner om de smaken van de voorzomer te vieren.
Ook een beetje ter ere van de bloeiende vlieren in de tuin van het kookatelier.

Er was een cocktail " Azian delight" die bestond uit versgemaakte vlierbloesemsiroop, verse batch van 2011, met een scheutje saké & een scheutje zubrovka vodka, limoen, wat muntblaadjes & veel gecrushed ijs



Knapperige tempura van vlierbloesems, kleine inktvisjes, zachte vis, groene boontjes, rode ui, courgette & champignons
Op grote schalen met bananenblad & onze eigengemaakte chilisaus.
recept op charlottephilippine@blogspot.com

Toen een zacht Thais garnalensoepje

Koreaanse taco's

Van zelfgebakken zachte maistortilla's
Eendenborst, kip & short-rib naar keuze
Heerlijke soja-limoen-sesamdressing
radijs, lenteui, koriander, veldsla, tomaat & komkommer

En toe Key-lime pie met luchtige ongezoete slagroom

Geen opmerkingen:

Een reactie posten