Met prachtige rode pom's, veel kaarsen, takken met rode besjes en appeltjes toverden we een voormalige ziekenhuiszaal om tot een waardige dinerzaal.
Bij de champagne serveerden we crostini met mascarpone & gegrilde groenten, heilbotfilet & knoflooksaus of rucola en Italiaanse ham & salami.
Op tafel stond:
- breekbrood van Carl Siegert met zoute boter,
- salade van Portabello met granaatappel & mosterdsla
- makreelrillette
- geroosterde pompoendip
- gepofte knoflookdip met groentjes
Als hoofdgerecht was er:
- kip in massala-paddestoelensaus
- gratin van winterse knollen; pastinaak, knolselderij, zoete- & "gewone" aardappel
- boontjes met vinaigrette
- geroosterde pompoen
- ricotta cakejes met sinaasappel & verse kruiden
Als dessert:
- brownie met gedroogde cranberry
- luchtige bramen-mascarpone mousse
- verse bramen & bosbessen
- onze pappabubble kerstsnoepjes
Geen opmerkingen:
Een reactie posten