vrijdag 20 augustus 2010

SAIL



Wat eet je aan boord van een schip dat met duizenden anderen stapvoets richting Amsterdam vaart voor de SAIL:

Eerst een ontvangst (70 personen- TOR shipping) met:
croissants, chocoladebroodjes, brownie's, citroencakejes
& veel vers fruit

broodjes:
-ham met augurk
-oude kaas & tuinkers
-rosbief
-gerookte makreel
glaasje tomatensoep


Amsterdamse borrelhappen:
-zoutjes
-crostini's met huisgemaakte eiersalade
-zachte sanwiches met makreelmousse
-worst van slagerij de Wit:
gerookte ossenworst
leverworst & gekookte worst
-oude & jonge kaas met mosterd
-zuur van Kesbeke
-Hollandse nieuwe
-bitterballen & garnalenkroketjes

's avonds wilde men (80 personen= Hachette & relaties) diner in hapjesvorm:

Eerst een kleine borrelhappenoffensief voor de ergste trek, toen...

-glaasje doperwten-munt soep
-geroosterde venkelworstjes met rucola
-witte puntzakjes gevuld met ovenaardappeltjes & gepofte knoflook-yoghurtdip
-mascarpone met zacht-zoet zomerfruit

En als late night snack een stukje hartige taart van brisé deeg met:
-snijbiet & Parmesan
-prei & spekjes
-gecaramelliseerde ui & ansjovis

Geen opmerkingen:

Een reactie posten