Even.. ook voor mijn eigen archief wil ik de catering van afgelopen donderdag in woorden vatten:
De gasten werden ontvangen met kardemon-honing koekjes waarop pistachekruim in de vorm van een boom . Een barista wagentje maakte er fijne koffie bij.
Men werd vervoerd in Jeeps naar onze sprookjesplek in het bos:
Een prachtig gestylde legertent en mjn eigen keukentent ernaast.
Er was verveine- en verse munt thee in mooie goudkleurige keteltjes.
I
k bakte zoute kaaskoekjes van een soort kruimeldeeg
maar dan met Parmesan, rozemarijn & zeezout in de vorm van bladeren.
Er waren groentedips:
1 met bietjes-yoghurt-sinaasappel & komijn met paarse eetbare viooltjes,
1 met geroosterde pompoen, bestrooid met een kruidenmengsel van salie-chili-kaneel & zeezout, fijngemalen in de vijzel.
En 1 met geitenkaas-doperwtjes & munt. Bij de groentendips
Grissini in 3 smaken: naturel, sesam en weer rozemarijn.
Er was een courgette-citroensoepje met flageolet boontjes.
Geserveerd in een glaasje met een kleine broodje van Carl Siegert.
Er waren 3 soorten biologische kazen; brandnetel, harde geit en comté.
En de al eerder beschreven frieten mét!
Daarbij dronk men cider, biologische sappen: appel, appel-kersen & sinaasappel. Evian & Marie-Henriette.
De zon scheen en het was goed.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten